Badkamers

Johan Herijgers staat voor Stijlvol Ontspannen
De badkamer is de ideale plek in huis om even lekker tot rust te komen. Wat is er heerlijker dan een warme douche om de dag te beginnen of een drukke werkdag van je af te spoelen. Of een uurtje languit in bad relaxen om je hoofd weer even helemaal leeg te maken. Een badkamer met functionaliteit, sfeer en comfort creëert een oase van rust in de drukte van alledag!

In onze showroom vindt u een mooie selectie compleet uitgewerkte badkamers welke u een goed idee geven van de vele mogelijkheden, van minimalistisch design tot uitgesproken stoer en landelijk. Zo ziet u onder andere inloopdouches, stoomdouchecabines en complete wellness ruimtes. Ook inbouwkranen zijn niet meer weg te denken uit de moderne badkamer, ze zijn mooi afgewerkt, eenvoudig te onderhouden en bovenal een lust voor het oog. Tevens tonen we een diversiteit aan wand- en vloer afwerkingen. En om u te kunnen blijven inspireren zijn we steeds op zoek naar nieuwe stijlen en trends om onze showroom up to date te houden. Ons waterdicht multifunctioneel stucwerk met dezelfde uitstraling als tadelakt en beton is zo’n innovatie. Dit materiaal is onder andere geschikt voor wanden, vloeren, doucheruimtes en wastafels. Zo kan met het toepassen van één materiaal een sfeervolle sobere ruimte worden gecreëerd. Daarnaast brengen wij u graag op de hoogte van andere noviteiten als de sunshower en een inbouwtelevisie speciaal ontwikkeld voor de badkamer.

Natuurlijk zijn uw wensen en ideeën over de inrichting van uw nieuwe badkamer heel specifiek en persoonlijk. Ze zijn afhankelijk van de lifestyle van u en uw gezin. In een ongedwongen setting bespreken we daarom graag uitgebreid uw persoonlijke voorkeuren qua vormgeving en functionaliteit, waarna we met veel passie en enthousiasme samen met u een verrassend en uniek ontwerp creëren. Het plan wordt vervolgens verder door ons uitgewerkt in een 3D-impressie waarmee u een goed beeld krijgt van het beoogde resultaat en u het ontwerp thuis nog eens rustig kunt bekijken!

Goed en mooi werk leveren is voor ons essentieel en daarom leggen we de lat hoog wat betreft het niveau van afwerking. Om dit te kunnen garanderen hebben we alles in eigen beheer. Vanaf de eventuele sloop tot de installatie en eindmontage wordt alles door eigen monteurs gerealiseerd waardoor de controle en communicatie in één hand blijven. Maar wilt u delen van de realisatie liever zelf verzorgen dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen er in dat geval voor dat de sanitairproducten op tijd en op de juiste plaats geleverd worden. Zo zetten wij ons keer op keer in voor het leveren van een complete droombadkamer!