Interieur

Johan Herijgers Totaalconcepten
Een interieur moet bij u passen als een perfect gesneden maatpak. Een fijne omgeving om heerlijk thuis te komen en te ontspannen na een drukke werkdag. Kortom, een sfeer waar u zich goed bij voelt. In aanvulling op uw nieuwe keuken of badkamer gaan wij graag een stapje verder voor u, door ook de totale afwerking en een stukje inrichting voor u te verzorgen. Of het nu gaat om de keuken of badkamer of de complete woning. Wij nemen u alle zorg uit handen en staan u graag bij in het verwezenlijken van uw nieuwe interieurplan, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie door ons eigen montageteam. Ook eventuele bouwkundige werkzaamheden gaan wij daarbij niet uit de weg. Vakmanschap en perfectie tot in het kleinste detail.

Johan Herijgers staat voor een hedendaagse vormgeving waarbij de keuze van materialen, kleuren en verlichting de kern vormen van een warm, sfeervol en tijdloos geheel. Wij luisteren graag naar uw persoonlijke wensen en ideeën om deze vervolgens te vertalen in een stijlvol verrassend ontwerp voor uw woning. Onze stylistes en architect gaan hierin heel ver zodat het gehele ontwerp tot in de puntjes doordacht is. Indien u al een interieurarchitect heeft ingeschakeld bekijken we samen de haalbaarheid, mogelijkheden en materialisatie van het ontwerp.

De uitgebreide materialenbibliotheek in onze showroom voorziet in een ruime keuze aan houten vloeren, tegels en andere afwerkingsmogelijkheden. Maar ook maatwerk schuifwandkasten, binnendeuren, beslag, tafels, stoelen, verlichting, en exclusieve verfsystemen behoren tot ons assortiment.
Daarnaast zijn we ook altijd opzoek naar vernieuwende materialen en technieken. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld ook een waterdicht multifunctioneel stucwerk in ons programma met dezelfde uitstraling als tadelakt en beton. Een sfeervolle sobere afwerking welke toegepast kan worden op vloeren, wanden, trappen, meubilair, baden, doucheruimtes en wastafels. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden in creatieve toepassingen.
We vertellen u graag alles bij een bezoek aan onze showroom!