Keukens

Johan Herijgers staat voor Vakmanschap
De keuken is een belangrijke ruimte in huis. Het is het hart van uw woning waar u dagelijks veel tijd doorbrengt! Uw nieuwe keuken moet dan ook een fijne plek worden waar u eindeloos kunt vertoeven en genieten. Kortom een ruimte die naadloos aansluit bij de lifestyle van u en uw gezin.

In onze nieuwe showroom vindt u een breed aanbod aan keukens in diverse stijlen volledig uitgewerkt in complete sfeerideeën. We zijn dealer van gerenommeerde keukenmerken zoals onder andere Keller Keukens. Keller is een puur Nederlands merk en maakt gebruik van eersteklas producten. Zij voeren een uitgebreid assortiment aan modellen en kastsystemen, waarbij u eindeloos kunt combineren met kleuren en materialen. Hierdoor zijn diverse stijlen te realiseren, van uitgesproken landelijk tot hedendaags modern. Naast het kwalitatieve merk Keller vindt u in onze showroom ook de collectie ‘Herijgers Maatwerk’ uit eigen atelier. Met ons maatwerk komt u in het land van de onbegrensde mogelijkheden! Ouderwets vakmanschap, moderne productiemiddelen en creativiteit staan daarbij garant voor een uniek eindresultaat. Van klassiek tot modern!

Vernieuwend en dynamisch zijn vinden we belangrijk. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar bijzondere producten en nieuwe technieken zodat wij u als klant kunnen blijven verrassen. In een gemoedelijke setting bespreken we graag uw wensen en ideeën. In combinatie met onze ervaring, kennis en creativiteit vormt dit een solide basis voor een ontwerp waarin vormgeving, functionaliteit en comfort centraal staan. Uw plan wordt vervolgens door ons uitgewerkt in een 3D-impressie zodat u een goed beeld krijgt van het beoogde resultaat en u deze thuis nog eens rustig kunt bekijken en alvast kunt gaan genieten!

Goed en mooi werk leveren is voor ons essentieel en wij streven hierin naar perfectie. Ons eigen team van monteurs met hun jarenlange ervaring en vakmanschap maken dit mogelijk. Wij zijn er namelijk van overtuigd  dat een goede afwerking uiterst belangrijk is voor een geslaagd project. Zo zetten wij ons keer op keer in voor het leveren van een complete droomkeuken!