Tuinhuizen

Johan Herijgers staat voor opberggemak met sfeervol buitenleven
Heeft u massa’s gereedschap of tuinmeubelen en bent u op zoek naar extra bergruimte om uw spullen netjes en overzichtelijk op te kunnen bergen? Dan is een blokhut of tuinhuis de ideale oplossing! En door het toevoegen van een overkapping of luifel creëert u een extra buitenruimte waar het goed vertoeven is. Een fijne plek als aanvulling op uw woonruimte om heerlijk te genieten van het goede buitenleven.

In ons ruim assortiment tuinhuizen en blokhutten van kwalitatieve merken, hebben we een diversiteit aan modellen waarbinnen verschillende maatvoeringen mogelijk zijn. In onze uitgebreide collectie vindt u diverse stijlen zoals sfeervol landelijk, tijdloos en hedendaags modern design. Het  ideale tuinhuis ziet er voor iedereen anders uit, daarom behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. Heeft u iets specifieks in gedachten wat perfect past bij uw smaak en lifestyle, dan kunnen wij uw gedroomde veranda of blokhut ook exact op maat en compleet naar wens leveren. Vanzelfsprekend zijn onze buitenobjecten multifunctioneel en geschikt voor diverse bestemmingen zoals een werkplaats, berging, garage, carport , atelier, veranda, wellnessruimte of poolhouse.

Het ultieme buitenleven is natuurlijk ook buiten koken. Daarom bieden wij de mogelijkheid uw exclusieve veranda helemaal af te maken met een sfeervolle buitenkeuken. Met de geïntegreerde topkwaliteit kookmodules bent u verzekerd van heerlijk buiten eten bereiden en tafelen in een ontspannen sfeer.

De zorgvuldig door ons geselecteerde fabrikanten staan voor kwaliteit en degelijkheid. Zo bent u verzekerd van een perfect afgewerkte blokhut of tuinhuis van onverwoestbare kwaliteit. Bovendien wordt voor onze tuinhuizen alleen gebruik gemaakt van duurzame en eerlijke materialen. In onze sfeervolle showtuin vindt u een diversiteit aan opstellingen en mogelijkheden. En daarnaast nemen wij graag de tijd om u uitvoerig te voorzien van informatie en een goed advies. Uw tuinhuis wordt voorzien van heldere stapsgewijze opbouwinstructies voor zelfmontage, en uiteraard staan wij altijd voor u klaar bij eventuele vragen of bijzonderheden. Geeft u de opbouw liever uit handen? Dan kunt u dit natuurlijk ook laten uitvoeren door ons eigen team van vakkundig monteurs.
Dus kom een keer de sfeer proeven van het sublieme buitenleven in onze exclusieve showtuin!