Headerafbeelding Vertrouwd sinds 1970
Familiebedrijf Pur Sang!
Al meer dan 40 jaar werken Johan en Riet Herijgers met veel aspiratie en enthousiasme aan een hecht familiebedrijf waarbij de klant centraal staat. De laagdrempelige en persoonlijke benadering is vanaf dag 1 een belangrijke bedrijfsfilosofie die we nog altijd hoog in het vaandel hebben staan. Inmiddels zorgen zonen Mark en Frank al weer enige tijd voor een frisse wind in het gerenommeerde bedrijf.

Met onze jarenlange ervaring hebben we een vertrouwd team van vakbekwame medewerkers opgebouwd. Zij staan met veel enthousiasme voor u klaar met een goede uitleg en deskundig advies. Vervolgens tekenen zij voor het ontwerp en geven uw plannen vorm in een 3D-impressie. Van een eenvoudige keuken of badkamer tot complete renovaties, wij beschouwen elk project als een nieuwe uitdaging. Ons team van eigen monteurs met hun onberispelijk vakmanschap zorgen vervolgens voor een uitstekende montage en afwerking. Zo kunnen we garant staan voor de perfecte en hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Vernieuwend en dynamisch zijn vinden we belangrijk. In al die jaren hebben we ons dan ook steeds intensief bezig gehouden met bijzondere producten en nieuwe technieken zodat wij u als klant kunnen blijven verrassen.
Daarnaast  blijven we ons uiteraard ook verdiepen in stijlen en trends. Onze ontwerpen halen dan ook altijd het maximale aan functionaliteit en uitstraling voor uw project naar boven. We staan dan ook niet voor niets bekend om onze creatieve en functionele oplossingen.

Al deze facetten in combinatie met onze jarenlange persoonlijke service en uitstekende nazorg dragen bij aan een duurzame en vertrouwde relatie met onze klanten, en dat vinden we belangrijk!