Welkom bij Johan Herijgers

Johan Herijgers is als Brabants familiebedrijf al meer dan 40 jaar een begrip. Wij houden van een laagdrempelige en persoonlijke benadering waarbij u als klant centraal staat. We vinden het belangrijk om u te voorzien van een goede uitleg, vakkundig advies en inspireren u graag met nieuwe ideeën en noviteiten. Ons team van enthousiaste medewerkers nemen dan ook ruim de tijd voor u bij een bezoek aan onze showroom en verwelkomen u met versgebakken appeltaart.

Onze showroom in Rijsbergen, vlakbij Breda, is onlangs compleet vernieuwd en geeft u een verscheidenheid aan ideeën in compleet uitgewerkte sferen. Bij ons kunt u terecht voor keukens, vloeren en badkamers, van landelijk tot modern, met ook een collectie van maatwerk uit eigen atelier. Om kennis te maken met de verschillende kooktechnieken worden er kookproeverijen gegeven. Tevens kunnen wij voor u de complete renovatie van uw interieur verzorgen. Kortom ook voor totaalconcepten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreid assortiment van tuinhuizen vindt u in onze sfeervolle showtuin. Wij voorzien u graag van deskundig advies om aan uw specifieke wensen te voldoen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Johan Herijgers staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij houden daarom vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke montage en afwerking alles in eigen hand. Met ons team van eigen monteurs kunnen wij dit voor u realiseren. Ook eventuele service en nazorg staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u als klant tevreden bent, maar dat zeker ook blijft!

Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten in onze showroom!