Subliem in Maatwerk!

Johan Herijgers blinkt uit in unieke realisaties en exclusief vakmanschap. Of het nu gaat om een bestaande ruimte of nieuwbouw, in onze ontwerpen denken we graag creatief in verrassende en unieke oplossingen. Door rekening te houden met de beschikbare ruimte, de gewenste materialen, uw levenswijze en natuurlijk een hoogwaardige functionaliteit, kan een ontwerp ontstaan waarin een maatwerk keuken of meubel de ultieme oplossing biedt voor een comfortabel en sfeervol interieur. De mogelijkheden in maatwerk zijn immers qua materialen, kleuren en maatvoering nagenoeg eindeloos.

In ons eigen maatwerk atelier worden onze creatieve ontwerpen tot in het kleinste detail, uniek en exclusief vervaardigd. En omdat uw keuken of meubel een leven lang mee moet, maken we daarvoor alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals robuust hout, beton(look) en natuursteen. Of uw voorkeur nu ligt bij een landelijke uitstraling of juist minimalistisch design, met een maatwerk meubel bent u gegarandeerd van een grote creatieve vrijheid. Naast een maatwerk keuken en badmeubel kunt u natuurlijk ook denken aan een kastenwand, inbouwkast of dressing.

Ons familiebedrijf staat voor een hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking. Uw project wordt dan ook altijd met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en daarom zorgen wij voor een professionele plaatsing door ons eigen ervaren vakteam. Zo kunnen wij garant staan voor een karaktervol, uniek en uiteraard duurzaam product.
In onze showroom vindt u fraaie voorbeelden van ons exclusieve vakmanschap en de uitgebreide mogelijkheden!