Wij streven naar Perfectie!

Naast het geven van een eerlijk en goed advies in een gemoedelijke setting en het realiseren van een creatief, uniek en stijlvol ontwerp, heeft ook de fase van montage en afwerking van projecten onze volledig aandacht.
Bij Johan Herijgers zijn we er ons namelijk enorm van bewust dat voor een succesvol project ook een perfecte montage en afwerking van groot belang zijn. Daarom werken wij met een team van eigen monteurs die vakkundig en met veel gevoel voor de kleinste details zorgen voor een sublieme afwerking. Vakmanschap, kwaliteit en passie voor het vak zijn dan ook ons handelsmerk!

Doordat al onze werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, houden wij de volledige controle over uw en ons project. Zo kunnen wij garant staan voor een uniek en perfect eindresultaat. Bovendien houden we de communicatie in één hand en blijven de lijnen kort wat bijdraagt aan een aangename werksfeer in uw en ons belang.

Naast de complete montage van uw keuken of badkamer kunnen wij ook alle bijkomende werkzaamheden voor u realiseren. Vanaf de eventuele sloop tot de uiteindelijke afwerking nemen wij u graag alle zorg uit handen. Zo kunt u de complete verbouwing of renovatie van uw woning met een gerust hart aan ons toevertrouwen!