Montage in onze eigen werkplaats

Kennis & vakmanschap

Wij werken met een team van eigen monteurs die vakkundig en met veel gevoel zorgen voor een ultieme afwerking. Vakmanschap, kwaliteit en passie voor het vak zijn dan ook ons handelsmerk!

Oog voor detail

Bij Johan Herijgers zijn we ons er enorm van bewust dat voor een succesvol project ook een perfecte montage en afwerking van groot belang zijn. Met oog voor details zorgen we voor een sublieme afwerking.

Korte lijntjes

Doordat al onze werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd, houden wij de volledige controle over uw en ons project. Zo kunnen wij garant staan voor een uniek en perfect eindresultaat. Bovendien houden we de communicatie in één hand en blijven de lijnen kort wat bijdraagt aan een aangename werksfeer in uw en ons belang.

Subliem in maatwerk

Johan Herijgers blinkt uit in unieke realisaties en exclusief vakmanschap. Of het nu gaat om een bestaande ruimte of nieuwbouw, in onze ontwerpen denken we graag creatief in verrassende en unieke oplossingen. Door rekening te houden met de beschikbare ruimte, de gewenste materialen, uw levenswijze en natuurlijk een hoogwaardige functionaliteit, kan een ontwerp ontstaan waarin een maatwerk keuken of meubel de ultieme oplossing biedt voor een comfortabel en sfeervol interieur. De mogelijkheden in maatwerk zijn immers qua materialen, kleuren en maatvoering nagenoeg eindeloos.

In ons eigen maatwerk atelier worden onze creatieve ontwerpen tot in het kleinste detail, uniek en exclusief vervaardigd. En omdat uw keuken of meubel een leven lang mee moet, maken we daarvoor alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals robuust hout, beton(look) en natuursteen. Of uw voorkeur nu ligt bij een landelijke uitstraling of juist minimalistisch design, met een maatwerk meubel bent u gegarandeerd van een grote creatieve vrijheid. Naast een maatwerk keuken en badmeubel kunt u natuurlijk ook denken aan een kastenwand, inbouwkast of dressing.

Ons familiebedrijf staat voor een hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking. Uw project wordt dan ook altijd met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en daarom zorgen wij voor een professionele plaatsing door ons eigen ervaren vakteam. Zo kunnen wij garant staan voor een karaktervol, uniek en uiteraard duurzaam product.

In onze showroom vindt u fraaie voorbeelden van ons exclusieve vakmanschap en de uitgebreide mogelijkheden!

Magazine mooi   >