Ons verhaal

Johan Herijgers is als Brabants familiebedrijf al meer dan 50 jaar een begrip. Wij houden van een laagdrempelige en persoonlijke benadering waarbij u als klant centraal staat. We vinden het belangrijk om u te voorzien van een goede uitleg, vakkundig advies en inspireren u graag met nieuwe ideeën en noviteiten. Ons team van enthousiaste medewerkers nemen dan ook ruim de tijd voor u bij een bezoek aan onze showroom en verwelkomen u graag.

Onze showroom in Rijsbergen, vlakbij Breda, is onlangs compleet vernieuwd en geeft u een verscheidenheid aan ideeën in compleet uitgewerkte sferen. Bij ons kunt u terecht voor keukens, vloeren en badkamers, van landelijk tot modern, met ook een collectie van maatwerk uit eigen atelier. Om kennis te maken met de verschillende kooktechnieken worden er kookproeverijen gegeven. Tevens kunnen wij voor u de complete renovatie van uw interieur verzorgen. Kortom ook voor totaalconcepten bent u bij ons aan het juiste adres.

Johan Herijgers staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij houden daarom vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke montage en afwerking alles in eigen hand. Met ons team van eigen monteurs kunnen wij dit voor u realiseren. Ook eventuele service en nazorg staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u als klant tevreden bent, maar dat zeker ook blijft!

Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten in onze showroom, ook kunt u online alvast een kijkje nemen in onze interieurcollectie shop VAN VIJF

ONTMOET, ONZE MENSEN, ONZE MEDEWERKERS

 

Onze collecties kunnen nog zo kwalitatief en trendy zijn, de winkel waarin ze verkocht worden nog zo mooi, het verschil maak je met de mensen. 

In ons geval een hecht team talentvolle professionals met een passie voor het ontwerpen, produceren en verkopen van maatwerk in interieur, keukens en badkamers. Onze medewerkers zijn voor ons belangrijk!

Wat ons uniek maakt is de informele sfeer. Wij hebben een gezellig team, met ieder zijn of haar eigen expertise, dat er samen voor gaat. Dat voel je als klant. Ondanks dat we gegroeid zijn, blijven we persoonlijk betrokken. We doen dit met elkaar. 

Onze werkwijze

Van advies tot realisatie

Onze historie

Al bijna 50 jaar is Herijgers een begrip in Brabant. Johan Herijgers, oprichter van het gelijknamige familiebedrijf, is opgegroeid op de boerderij van zijn vader, waar hij de agrarische sector leerde kennen. Voor een lange tijd was Johan actief in de hooi- en stro-handel. Vanuit loonwerk in de agro-markt kwam hij al snel in contact met bouwmaterialen, wat het begin markeerde van Herijgers zoals we ze vandaag de dag kennen.

Vroeger werd er door veel mensen zelfstandig gebouwd. Zij bestelden dan zand, stenen en golfplaten bij Johan om zo aan de slag te kunnen. Maar al snel werden de wensen specifieker en de materialen luxer. Het simpele witte tegeltje in de badkamer werd vervangen door sierlijke en opvallende tegels.

Van het een kwam het ander en Johan Herijgers groeide uit tot specialist op het gebied van maatwerk keukens, badkamers, interieur, tegels en tuinhuizen. Het ondernemerschap beviel Johan zó goed dat zijn takenpakket inmiddels behoorlijk divers is. Johan Herijgers biedt het totaalplaatje met een klantgerichte service waarbij nog steeds de wensen van de klant centraal staan.